Още преди да излезе, създателят на сериала Идолът Сам Левинсън прогнозира,

...
Още преди да излезе, създателят на сериала Идолът Сам Левинсън прогнозира,
Коментари Харесай

Кой е най-лошият сериал за годината

Още преди да излезе, основателят на сериала " Идолът "  Сам Левинсън предвижда, че провокативната му драма ще бъде " най-голямото шоу на лятото ". И в този момент, откакто първи сезон завърши, критиците раздадоха окончателните си присъди. Повечето от тях се обединиха около мнението, че сериалът е " най-големият неуспех това лято ".
 Кога да чакаме The Idol с Лили-Роуз Деп и The Weeknd
Кога Лили-Роуз Деп и The Weeknd се впускат в нещо горещо

Очаква ни нещо забавно

Всички пет епизода на " Идолът ", в който вземат участие Лили-Роуз Деп, дъщерята на Джони Деп, и музикантът The Weeknd, могат да бъдат гледани в HBO.

The Telegraph да вземем за пример го дефинират като " най-лошия ефирен сериал на годината ", а Guardian отиват даже по-далеч, " коронясвайки " го за " един от най-лошите, правени в миналото ".

Журналистката Лейла Латиф от Guardian написа, че " Идолът "  е " мъчително досадно телевизионно не-събитие " и че финалът му е меко казано разочароващ. Според нея осъществяванията както на, по този начин и на сътрудника ѝ, са надалеч от впечатляващи.

" Бяхме подготвени да бъдем шокирани. Бяхме подготвени да бъдем ужасени. Но нищо не може да ви приготви да бъдете толкоз необикновено отегчени ", прибавя още публицистиката, представена от BBC.

Критиката ѝ обаче не завършва дотук. Тя акцентира, че са изхарчени милиони, с цел да бъдат показани " дами, радостно гърчещи се, сексуализирани и намиращи успокоение в признаването какъв брой са гадни ".

Ед Пауър от The Telegraph също е на мнение, че сериалът е сексистки и е най-лошият, излизал тази година. Освен това предизвестява, че HBO са си навредили, в случай, че се стремят да поддържат имиджа си на " влиятелно телевизионно студио ".

Според Крис Вогнар от списание Rolling Stone HBO са имали и по-лоши сериали, само че и той не икономисва рецензиите си към " Идолът ". По думите му сюжетът не е по никакъв начин повсеместен, а половите подиуми са всичко друго, само че не и секси.

The Hollywood Reporter също разясняват финала, който дефинират като дезориентиращ и споделят, че им се коства смешно, че Левинсън си е разрешил да назова сериала " най-голямото шоу на лятото ".

" Проблемите на " Идолът "  не се лимитират до неговата безпричинна голота или юношеска еротика. Шоуто има слаб сюжет и откъслечен роман. Сюжетните линии са нехайно подхванати и захвърлени, а остатъците им нервират деликатните фенове ", написа изданието. Несполучливи са също и опитите за развиване на персонажите, актьорската игра, темпото и тона. "

Лаура Мартин от BBC Culture е на мнение, че въобще не излиза наяве какво тъкмо е трябвало да бъде " Идолът "  - дали еротична драма или пък ирония на неуместната модерна музикална промишленост.

" Диалогът беше отблъскващ, сюжетът не се раздвижи до предпоследния епизод, и даже тогава беше неразбория и нямаше съвсем никакво развиване на героите. Всички позитиви бяха изгубени в безредния дискурс на сериала ", написа журналистката.

Алисън Херман от Variety пък е малко по-сдържана в отрицателната си оценка, изтъквайки, че  не е нито толкоз афектиран, колкото настояват съперниците му, нито толкоз " революционен ", както има вяра Сам Левинсън.
 Джони Деп, Лил-Роуз Деп и The Idol - утвърждава ли провокативните голи подиуми на щерка си артистът
Одобрява ли Джони Деп голите подиуми на щерка си

Скандалът ги влече

И в случай че въпреки всичко ни се гледа съвременен драматичен сериал, то " Еуфория ", с който Сам Левинсън е по-популярен, би си заслужавал повече.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР